<h2>Καθαρισμός Χαλιών - Μοκετών</h2><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tapitokatharistiria-chimaros.4ty.gr/more2.php?l=el&id=6520' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Καθαρισμός Χαλιών - Μοκετών</h2><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tapitokatharistiria-chimaros.4ty.gr/more2.php?l=el&id=6520' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Καθαρισμός Χαλιών - Μοκετών</h2><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tapitokatharistiria-chimaros.4ty.gr/more2.php?l=el&id=6520' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Πλύσιμο κουβερτών & Παπλωμάτων

Πλύσιμο κουβερτών & Παπλωμάτων
Χείμαρρος | Ταπητοκαθαριστήριο Ασπρόπυργος Αττικής
Στο ταπητοκαθαριστήριο μας "Χείμαρρος" το οποίο εδρεύει στην περιοχή Θέση Κορυτσά στον Ασπρόπυργος Αττικής, μαζί με την παραλαβή των χαλιών και το μοκετών σας προς καθάρισμα, μπορούμε να αναλάβουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό και το πλύσιμο των παπλωμάτων και κουβερτών σας σε οικονομικές τιμές.
 
Τα παπλώματα και οι κουβέρτες λόγω της περιεκτικότητας σε υγρασία για ζεστασιά που μπορεί να κρατήσουν, μπορούν να γίνουν ένας ιδανικός βιότοπος για σκόνη και κοριούς. Απαλλαγείτε τώρα. 
 
Χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα αποριπαντικά αναλαμβάνουμε το πλύσιμο - καθαρισμό όλων των παπλωμάτων και κουβερτών σας. Οι κουβέρτες και τα παπλώματα καθαρίζονται σε ατομικό επαγγελματικό πλυντήριο στεγνωτήριο, με αυτόν το τρόπο  επιτυγχάνουμε τον άψογο, καθαρισμό κουβέρτας, παπλώματος, και την τέλεια αποστείρωσή τους.  
 

Εξυπηρετούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό τον Ασπρόπυργο, όλη την Αττική και την περιοχή των Θηβών.

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε για το πλύσιμο των παπλωμάτων και κουβερτών σας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

Χείμαρρος | Ταπητοκαθαριστήριο 
Θέση Κορυτσά, Ασπρόπυργος / Αττικής
Τηλ: 2102484030  Κιν: 6937161673